marți, 20 ianuarie 2015

Spatiul dintre noi



        Cateodata distanta pana la cel de langa tine pare incomensurabila. Cateodata cand inchizi ochii si te gandesti la celalalt ti-e mult mai aproape si accesibil decat atunci cand deschizi ochii si te uiti la el. Pare mult mai usor de dialogat cu imaginea celuilalt din interiorul nostru. Persoana reala pare cateodata atat de diferita si de dificil de abordat. Unde te sfarsesti tu si unde incepe celalalt? Unde se termina proiectia ta despre el si unde este el cu adevarat? Dar oare ti-ai dori sa il vezi pe celalalt asa cum este in realitate? Cum ar fi daca si celalalt te-ar vedea pe tine cu adevarat? Cum ar fi daca tu te-ai vedea pe tine cu adevarat?
          Ai nevoie intai de cineva care sa te reflecte. Sa te accepte. Sa te sustina. Sa te asculte. Sa iti lase spatiul necesar in timp ce se apropie cu adevarat de tine. Sa te lase sa fugi cat ai nevoie in timp ce nu pleaca niciodata cu adevarat.
           Si cu fiecare reintalnire, cu fiecare reintoarcere, cu fiecare confirmare, spatiul care te desparte de tine se micsoreaza, in timp ce spatiul dintre voi se largeste si se umple de noi si noi semnificatii; si incet incet incepi sa vezi bucatele noi din tine, din ceilalti, din textura aceasta ciudata si vie din care e construita relatia voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu